top of page
Caută

Tu stii ce fel de fotografii iti doresti ?

Salutare.

O să scriu câteva cuvinte despre cerințe și așteptări de la fotograf, în epoca tehnologiei, secolul vitezei și alte caracteristici care țin mai mult de alte repere decât de ceea ce simțim noi pentru noi. Toți avem telefoane cu cameră și toți stim cum e cu pozatu. Dar e important

să știm ce ne place și mai ales ceea ni se potrivește. Am văzut cu toții cum e când îți cumperi o hăinuță de foto-model dar tu ești ceva mai corpolent și nu te prinde prea bine. ;)

Așadar ca fotograf am întâlnit des situația în care întreb clientul ce gen de imagini își dorește și ce așteptări are de la fotografiile mele (nu doar în fotografia de nuntă)... iar răspunsul este năucitor și vag: "știi tu, ceva frumos!". De aici începe treaba de detectiv, în a identifica ce înseamnă frumos pentru oamenii respectivi și dacă suntem pe aceeași lungime de undă. Pentru unii, frumos înseamnă "stilul" instagram în care totul miroase a lux și opulență și cu filtre ce ascunde mai orice detaliu, pentru alții înseamnă foto-jurnalism alb-negru, alții se gândesc la poze în studio iar alții în natură. Și uneori ceea ce ne place, nu e totuna cu ceea ce vi se potrivește vouă sau evenimentului vostru.

Așadar, tu ai idee ce fel de imagini îți dorești ?!

0 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page